Гаряче шоколадне суфле - Image

Гаряче шоколадне суфле

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок
Суфле до нас завітало з Франції, де його дуже люблять , і де воно користується гарною популярністю. Десерт виходить досить таки ситним завдяки шоколаду, що ви можете навіть подавати його як основну страву. Будь-яке суфле має два головні компоненти. Це суміш сметанної консистенції і добре збиті білки. Перший надає особливого смаку, а другий - легкість десерту. Але два цих компонента - це занадто просто і банально. Тому пропонуємо вам зробити гаряче шоколадне суфле. Хто ж не любить шоколад, а особливо якщо він у такому легкому і смачному десерті? Ви можете далі урізноманітнити десерт, додаючи до нього нові й інші наповнювачі на ваш смак.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

70 г.

Шоколад темний Auchan 72% 100г

140 г.

Яйце куряче С0 1шт

6 шт.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати в нього, відразу ж перемішуючи, 3 жовтки. Духовку розігріти до 190°C.

02

Білки з цукром збити в пишну стійку піну. Поступово ввести білки в шоколадну масу. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Останні додані рецепти