
Домашній кетчуп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
160 г.
Помідори рожеві фасовка
2 кг.
Часник
2 зуб.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
150 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
5 г.
Перець червоний
5 г.
Лист лавровий
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити від лушпиння цибулю і часник, дрібно нарізати. Помідори опустити на 10 секунд в окріп, після чого на 10 секунд під холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати помідори кубиками.
02
У сотейник помістити цибулю, часник, помідори, налити трохи води і 50 мл. оцту та поставити на слабкий вогонь. Тушкувати 40 хвилин, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть схожі на пюре. В іншій сотейник вилити решту оцту, додати чорний перець, гвоздику, чилі, лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні 10 хвилин. Зняти з вогню і відкласти на певний час.
03
У блендері подрібнити помідорну масу, потім протерти масу через сито назад у сотейник. У ситі повинні залишитися зерна від помідор. Додати в сотейник оцет, цукор і поставити на слабкий вогонь. Помішувати і довести до кипіння. Готувати в такому стані до загустіння соусу.
04
Готову масу зняти з вогню і додати сіль. Добре перемішати і розлити у підготовлені стерильні банки або пляшки. Закрити банки з кетчупом кришками і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)