
Хлібний пудинг із мускатним горіхом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
2000 г.
Родзинки
200 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
2 кг.
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізати скибочками, кожен шматочок намазати вершковим маслом, не товстим шаром.
02
Форму для випікання змастити маслом, викласти у форму хліб шарами, кожен шар посипати родзинками.
03
Яйця трохи збити. Змішати цукор з молоком, вершками і лимонною цедрою, нагріти дану суміш. Змішати молочну суміш з яєчною, залити загальної сумішшю хліб у формі.
04
Посипати зверху мускатним горіхом, випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)