
Хліб з оливками і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
420 г.
Борошно Екород житнє органічне грубого помелу 800г
100 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
75 мл.
Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл
4 ст. л.
Сіль Єгипет
10 мг.
Часник
3 гол.
Оливки Losada Гордаль
10 шт.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Розмарин Nature's Way листя 700мг 100 капсул
пучок
Сіль морська Kamis в млинку 90г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно. Розвести водою дріжджі і дати їм піднятися. Потім влити їх у борошно, а також теплу кип'ячену воду. Розмішати все. Залишити на 1,5 години.
02
Додати в тісто, що піднялося, свіжовичавлений апельсиновий сік, пшениче і грубого помелу борошно. Ретельно вимісити.
03
Додати в отримане повітряне тісто 1 ч. л. маслинової олії, і прийнятися знову ретельно розминати його. Миску з тістом обтягнути харчовою плівкою. Залишити на 45 хвилин.
04
Узяти глибоку сковороду. Розігріти її. Додати туди 1 ст. л. маслинової олії. Всипати раніше рубаний часник. Влити до нього 2 ст. л. води, цукор, бальзамічний оцет, сіль, чорний мелений перець, порізані на частини оливки і подрібнене листя розмарину.
05
Тушкувати близько 5 хвилин на маленькому вогні. Відставити. Дати остигнути. Розкачати тісто в пласт. Начинити його начинкою. Зробити з тіста конвертик і накрити його вологою бавовняною тканиною. Залишити на 30 хвилин.
06
Деко змастити маслиновою олією. Викласти на нього "відпочиле" тісто з начинкою. Оглянути краї перед випічкою - прищипнути, якщо десь помітні від'єднання.
07
Відправити випікати хліб при температурі 250ºС на 5 хвилин, потім при температурі до 180ºС близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)