
Хліб з курагою і приправою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Насіння кунжуту Auchan сушене 100г
1 ст. л.
Нут Auchan консервований 425мл
400 г.
Часник
1 зубчик
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
120 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 стебла
Карі Carmencita 40г
0,5 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
2 ст. л.
Курага Узбекська
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Сковороду розігріти. У зручній ємності змішати дрібно нарізану цибулю, подрібнену курагу, карі, просіяне борошно, розпушувач, цедру. Додати приправи за смаком. У центрі зробити заглиблення і влити 4 столові ложки питної води. Замісити тісто.
02
Розрізати тісто на шматки і розкачати кожен шматок в овал. Скропити оливковою олією, викласти на сковороду і обсмажити пласти по 2-3 хвилини з кожного боку. При необхідності додати олію.
03
Для приготування приправи обсмажити кунжут і перекласти в блендер. Додати нут, подрібнений часник, лимонний сік і коріандр. Збивати, одночасно додаючи оливкову олію, щоб вийшла кремова маса. Посолити і поперчити за смаком.
04
Хліб подавати разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)