
Смажена домашня ковбаса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1,5 кг.
Сало
100 г.
Часник
3 зуб.
Сіль Єгипет
30 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,25 ч. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку нарізати м'ясо шматочками, сало нарізати кубиками, а часник почистити та роздавити.
02
М'ясо ретельно перемішати та додати до нього сіль, перець та цукор. Можна насипати трішки крохмалю.
03
Кишки очистити та промити. Наповнити їх м'ясною сумішшю і зав'язати.
04
Потім ковбасу підвісити для осідання на 0,5-1 годину. На початку осідання ковбасу колоти тонким шилом або голкою, щоб випустити повітря і щоб оболонка не могла лопнути при термічній обробці.
05
Після цього ковбасу перенести в духовку розігріту до 200ᵒС та готувати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)