
Інжир на грилі з вершковим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
30 г
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Мигдаль
30 г
Інжир сушений
8 шт.
Сир Філадельфія 500г
125 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г
Спеція Кориця мелена
3 г
Апельсин
100 г
Етапи приготування
01
У сотейник покласти мед і паличку кориці, додати 4 столових ложки води. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні близько 6 хвилин (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Видалити паличку кориці і додати мигдаль.
02
Розігріти гриль і змастити маслом деко. Інжир помити, просушити і розрізати на четвертинки, не дорізаючи до кінця. Викласти інжир дном на деко. Апельсин помити і натерти цедру на тертці.
03
Змішати сир, ваніль, цукрову пудру, корицю і цедру. Викласти сирну масу всередину інжиру і зверху полити медовим соусом. Поставити під гриль на 10-15 хвилин. Дати трохи охолонути і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)