
Зелене лобіо з помідорами і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Волоський горіх
100 г
Петрушка 70г
50 г
Базилік у горщику
50 г
Часник
2 зуб.
Салат Пучок-Свіжачок Мікс з Маш 120г
500 г
Цибуля
120 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і насіння, подрібнити, покласти в каструлю. Дати закипіти, а потім тушкувати на слабкому вогні 5 хв.
02
Волоські горіхи пропустити через м'ясорубку. Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Часник очистити, роздавити часниковим пресом. Квасолю наламати, відварити в підсоленій воді до готовності, 30 хв., Відкинути на друшляк, потім висипати в каструлю.
03
Цибулю очистити, дуже дрібно нарізати, додати до квасолі. Влити туди ж томатну суміш, додати горіхи, часник, зелень.
04
Приправити сіллю і чорним перцем за смаком, поставити на середній вогонь і варити 10 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)