
Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
0,5 ч. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
0,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
0,75 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Вирізка яловича охолоджена
800 г.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
4 ч. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 260°C.
02
У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.
03
М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.
04
Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.
05
Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)