
Гарячий свєкольнік
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3,5 л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).
02
Остиглий буряк натерти на крупній тертці.
03
Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.
04
Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.
05
У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.
06
Подавати до столу в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)