
Голубці з рибою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
600 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
500 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
200 г
Капуста білокачанна
1 шт.
Етапи приготування
01
Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.
02
Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.
03
Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.
04
Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.
05
Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)