
Гезлеме (турецький корж)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
600 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
100 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста в мисці змішати борошно, сіль, влити воду, ретельно перемішати.
02
На стіл вилити трохи олії, викласти борошняну масу з миски, замісити тісто. Розділити на 6-8 частин.
03
Одну з частин тіста розкачати дуже тонким шаром товщиною 1-2 мм.
04
Для приготування начинки сир натерти на тертці, подрібнити зелень, перемішати все в мисці.
05
На половину розкатаного листа тіста викласти начинку, зверху накрити другою половиною, защипнути краї.
06
Чавунну сковороду розігріти з олією, після вогонь зменшити до середнього.
07
Викласти приготований корж на сковороду, смажити 1-2 хвилини, перевернути на іншу сторону, повторити перевертання кілька разів, кожен раз верх коржа змащуючи розтопленим вершковим маслом. Смажити до золотистої скоринки.
08
Викласти зі сковороди коржик, скласти навпіл, дати просочитися 1 хвилину, повернути в попереднє положення. Перевернути на іншу сторону, повторити згортання.
09
Повторити приготування з рештою тіста.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)