
Гассель - шведська картопля
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
10 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сир Гауда 48%
100 г.
Часник
5 зубчиків
Розмарин 50г
2 гілочки
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Картоплю, часник вимити і очистити. З картоплі зрізати невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картоплю можна було поставити горизонтально.
02
По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, не дорізаючи до краю 2 см.
03
Часник розрізати на чотири половинки, вставити між розрізаними частинами картоплі.
04
Посипати зверху розмарином і помістити його між часточками картоплі. Посолити, поперчити.
05
Масло нарізати частинами, розмістити між часточками картоплі.
06
Поставити картоплю у форму для запікання, змащену олією. Зверху на кожну картоплину покласти по скибочці сиру.
07
Запікати в попередньо розігрітій до 200°C духовці 40 хвилин. Посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)