
Фруктовий салат у вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
120 г
Груша
1 шт.
Лимон
1 шт.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
120 мл
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Манго велике, шт
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
2 г
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
75 мл
Етапи приготування
01
Обсмажити волоські горіхи і відкласти в сторону, щоб охололи (якщо не смажені).
02
Очистити яблуко, грушу і манго, нарізати кубиками і покласти в миску.
03
Вичавити зверху сік 1/2 лимона, перемішати і відкласти в сторону.
04
Зробити сироп: змішати в маленькій каструлі мед з бальзамічним оцтом і вином та поставити на повільний вогонь. Варити до консистенції сиропу. Додати сік і цедру половинки лимона. Помішувати, поки все не прогріється.
05
Залити сиропом фрукти і ретельно перемішати.
06
Посипати рештою цедри, мускатним горіхом і корицею.
07
Додати апельсиновий сік і рубані горіхи, ретельно перемішати.
08
Можна подавати в одній великій піалі або розділити на порції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)