
Фруктово-овочевий салат з блакитним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
3 шт.
Салат Грецький
150 г
Сироп Brandbar Голубий кюрасао 0,7л
240 г
Лимон
1/2 шт.
Волоський горіх
180 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Редис
120 г
Часник
1 зуб.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
30 г
Кмин Еко римський 15г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату помити, просушити і нарвати руками.
02
Груші помити, видалити серцевину, нарізати на кубики або часточки.
03
Сир нарізати на кубики або розкришити.
04
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем.
05
Редис нарізати дрібними кубиками.
06
Часник дуже дрібно нарізати.
07
Для заправки змішати лимонний сік, оливкову олію, часник, гірчицю, кмин, перець і сіль.
08
З'єднати інгредієнти, додати заправку і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)