
Оладки з кабачкового пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 кг
Масло вершкове домашнє
30 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Сода харчова 500г
2 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл
Етапи приготування
01
Кабачки помити, очистити, нарізати кубиками. Відварити в невеликій кількості води протягом 5 хвилин. Злити воду. Протерти кабачки в пюре або подрібнити в блендері. У протерте гаряче пюре покласти масло, розмішати і охолодити.
02
В охолоджене пюре вбити яйця, покласти сіль, цукор. Все це добре перемішати, після чого всипати потрохи борошно й соду. Потім тісто інтенсивно і швидко розмішати.
03
На сковороду налити трохи олії і нагріти. На розігріту сковороду ложками викладати тісто. Смажити по хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати оладки гарячими, можна зі сметаною і кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)