
"Яєчня" з абрикосів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Абрикос ананасовий
4 шт.
Желатин Добрик 15г
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Етапи приготування
01
Всипати желатин в сотейник з молоком, дати йому набухнути. Поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи, нагрівати, поки весь желатин не розчиниться. Зняти з вогню, додати 2 ч. л. цукру і ванільний цукор, перемішати.
02
Вилити желе на пласку тарілку шаром 0,5 см. Дати застигнути, а потім вирізати з нього 4 однакових овали довжиною 8 см. і шириною 4 см.
03
Абрикоси вимити, розрізати навпіл, видалити кісточку. У сотейник налити трохи води, всипати цукор, що залишився і довести до кипіння. Зменшити вогонь, покласти абрикоси і, час від часу, перевертаючи їх, готувати 2 хв. Викласти половинки абрикосів на молочне желе так, щоб страва виглядала як яєчня. Прикрасити страву ягодами малини, ожини або червоної смородини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)