
Фінансьє
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г.
Мигдаль Almond смажений солений 50г
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Книга Рейчел Брайт Джим Філд Дві білки і шишка з гілки
4 шт.
Етапи приготування
01
Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.
02
Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.
03
Потім потрібно зайнятися яєчними білками.
04
Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.
05
Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.
06
Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.
07
Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)