
Заливний пиріг-перевертиш із грушами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Антиперспірант твердий Dove Go Fresh груша та алое вера 50мл
6 шт.
Сметана ХМЗ 20%
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ст. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Лимон
0,5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Для тіста, міксером збити яйця з цукром в пишну піну.
02
Потім додавати, невеликими порціями, сметану, продовжуючи збивати.
03
Борошно висипати в окрему миску, додати розпушувач, соду і корицю. Все перемішати і потім, помішуючи, порціями ввести в яєчно-сметанну суміш так, щоб маса стала однорідною і без грудочок.
04
Груші очистити від шкірки, вирізати серцевину і нарізати акуратними часточками.
05
Видавити з половинки лимона сік і трохи змастити ним дно форми для випічки. Викласти в неї шматочки груші по колу.
06
Зверху груші обережно залити тістом, щоб не порушити «укладку». Зверху тісто можна присипати невеликою кількістю кориці.
07
Випікати пиріг у духовці розігрітій до 180°С близько 40 хвилин - до золотисто-коричневого кольору.
08
Пиріг вийняти з духовки і остудити у формі. Потім перевернути пиріг на блюдо, повністю остудити і зверху посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)