
Фарширована цибуля-порей
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
3 стебла
Фарш свинячий
300 г.
Гриби Гливи
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
02
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
03
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
04
Сир натерти на дрібній тертці.
05
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
06
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
07
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
08
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
09
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
10
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)