
Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
150 г.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
0,5 ст. л.
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити нарізану цибулю. Додати чебрець, очищені і нарізані гриби. Обсмажувати 3-4 хвилини. Рідина повинна випаруватися. Після, остудити.
02
У грудці зробити збоку поздовжній надріз, в отвір покласти грибну суміш зі сковороди.
03
Розкачати тісто, розділити на чотири частини. Обернути грудки в тісто, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути.
04
Деко збризнути водою, викласти грудки на деко. Змастити зверху тісто яйцем. Запікати протягом 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)