
Баклажани з помідорами та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Кріп 70г
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
10 г.
Приправа Любисток Часник сушений 30г
5 г.
Картопля фасована
220 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани помити, нарізати скибочками уздовж. У сотейнику розігріти воду, посолити, покласти баклажани і тушкувати близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Помідори помити і нарізати скибочками.
02
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180°C.
03
Форму змастити олією. Викласти шарами баклажани, помідори і сир (верхнім повинен бути сир). Нанести зверху трохи майонезу. Запікати близько 20 хвилин. Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)