
Джазаріє
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Волоський горіх
150 г.
Сік Limmi лимонний 125мл
1 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Гвоздика Auchan 10г
за смаком
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Стружка кокосова
1 ст.
Етапи приготування
01
Розпочнемо з простого: моркву (бажано свіжу) обмити, почистити і натерти на великій терці. Посипати цукром, перемішати і залишити доки морква не пустить сік. Приблизно на 30 хвилин.
02
Залишити моркву на плиті і варити на повільному вогні, додавши до неї гвоздику, корицю, ванілін і лимонний сік. Коли сироп загустіє, дати йому остигнути.
03
У готовий сироп додати подрібнені горіхи. Сформувати кульки: руки змочити у воді і зліпити з отриманої маси кульки; обваляти їх в кокосовій стружці і викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)