
Домашній сир із зеленню і кмином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,3 ч. л.
Часник
1 шт.
Спеція Кумін мелений
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі змішати молоко і кефір, поставити на вогонь. Не доводити до кипіння, влити тонкою цівкою, збиті яйця з сіллю. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні, до моменту відділення сироватки.
02
Зняти з вогню каструлю, остудити протягом 1-2 хвилин, додати рубану зелень і червоний перець, видавити часник.
03
Вилити масу з каструлі в друшляк з марлею в два шари. Придавити масу ложкою.
04
Закрутити марлю вузлом, дати стекти сироватці. Розкрутити марлю, отриману грудку викласти на блюдце, поставити зверху щось важке. Поставити в холодильник на кілька годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)