Морозиво у фритюрі - Image

Морозиво у фритюрі

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.

Продукти для рецепту

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
47.90 55.40

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г

75 г

Інгредієнти

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г

170 г.

Пластівці кукурудзяні Sante 250г

60 г.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

500 мл.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1/2 шт.

Етапи приготування

01

Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.

02

М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).

03

Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.

04

Подавати з шоколадом або топінгами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Останні додані рецепти