
Цукіні з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Креветки 90/120
1 кг.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
275 мл.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Цукіні
4 шт.
Етапи приготування
01
Цукіні очистити від шкірки. Кожен цукіні нарізати на 3 частини, видалити насіння і частину м'якоті, щоб вийшов отвір. Викласти в чашу пароварки на 10 хвилин.
02
Форму для випікання змастити маслом. Масло, що залишилось, покласти на сковороду, поставити на вогонь, розтопити масло, обсмажити дрібно нарізану цибулю протягом 5 хвилин. Влити до цибулі вино, тушкувати ще 5 хвилин. Додати в сковороду креветки, готувати ще кілька хвилин, поки креветки не стануть матового кольору. Перекласти зі сковороди на тарілку, необхідно зберегти їх теплими.
03
У сковороду, де щойно були креветки, викласти гірчицю і вершки, перемішати, готувати 10 хвилин.
04
Викласти у форму цукіні вертикально, випікати в попередньо розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 10 хвилин. Додати креветки в сковороду до вершкового соусу. Начинити цукіні креветками в соусі, зверху ще полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)