
Цукати з яблук
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,2 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст.
Етапи приготування
01
Яблука помити, почистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Потримати їх в киплячій воді 10-15 хвилин, після, відразу ж опустити в холодну воду.
03
Воду після варки яблук вилити в каструлю, додати цукор, зварити сироп.
04
Залити яблука гарячим сиропом, залишити на 3-4 години. Після, поставити на вогонь, варити 5-7 хвилин. Зняти з вогню каструлю, залишити на 6-8 годин. Повторити процедуру (варити 5-7 хвилин, потім залишити на 6-8 годин) 2-3 рази, поки яблука не стануть прозорими.
05
Викласти яблука на сито, перекласти на деко, поставити в духовку. Підсушити 10-15 хвилин при температурі 150°C з відкритою дверкою. Посипати під час сушіння цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)