
Сирний пиріг з цукатами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукати асорті
200 г.
Мигдаль
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків і збити в пишну піну. Сир протерти через сито, додати жовтки, сіль, ванілін і цукор. Збити отриману масу і просіяти в неї борошно з розпушувачем, перемішуючи. Додати цукати, мигдаль (подрібнений).
02
Додати в сирну суміш білки і дуже обережно перемішати. Духовку розігріти до 190°C. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї сирну масу. Поставити форму в духовку і випікати близько 40 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)