
Кабса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Рис пропарений
300 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст. л.
Морква
500 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курку розрубати на 8 порційних шматків, посолити і обсмажити з 2-х сторін на соняшниковій олії.
02
Додати посічену цибцлю, додати лавровий лист, посолити і тушкувати до готовності курки. Додати томатну пасту і оцет, перемішати.
03
Підсмажити натерту на великій тертці моркву, порізаний соломкою перець і порубаний часник, посолити.
04
До курки всипати рис і прожарити 8 хвилин. Курку вийняти з томатної підливи, в підливу всипати овочі так, щоб рідина покривала рис на 2 см. Перемішати, довести до кипіння і варити до готовності на маленькому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)