
Крамбл з яблуком і інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Інжир сушений
400 г
Лимон
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Волоський горіх
150 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Спеція Кориця мелена
10 г
Сіль Єгипет
5 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 мл
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками й збризнути лимонним соком, щоб не потемніли. Цедру лимона натерти на тертці. Інжир помити, нарізати скибочками і додати до яблук.
02
Розігріти духовку до 200 градусів.Вершкове масло, борошно, сіль і розпушувач подрібнити в блендері (повинні вийти крихти). Додати в суміш горіхи, половину цукру і корицю.
03
Форму для запікання змастити маслом, укласти яблука з інжиром. Посипати крихтами і другою половиною цукру. Поставити в духовку і випікати близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)