
Крокети з кабачків
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
650 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Цибуля
30 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
60 г.
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
80 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Часник
2 зуб.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Кабачок натерти на крупній тертці, посолити і дати настоятися масі 45 хвилин, потім віджати сік.
02
Змішати дрібно натертий сир, кабачок, часник, цибулю і поперчити.
03
Вівсяні пластівці подрібнити в борошно.
04
Додати крохмаль з вівсяними пластівцями до овочевої маси і перемішати.
05
Яйце збити вінчиком і підмішати до маси.
06
Вологими руками сформувати кульки, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)