
Крокети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
100 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
150 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
200 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Рис відварити і остудити. Змішати з 1 яйцем, сіллю, перцем. Збити блендером в однорідну масу.
02
Дрібно порізати курячу грудку. Сир натерти на крупній тертці. З тіста сформувати коржі, викласти зверху начинку з курячої грудки і сиру.
03
Закрити коржі, сформувати кулясту форму. Натерти на дрібній тертці пармезан і змішати з панірувальними сухарями.
04
В окремій мисці збити 1 яйце з молоком. Обмакнути крокети спочатку в приготований льєзон, а потім в паніровку. Операцію повторити двічі з кожним крокетом.
05
Розігріти олію і смажити крокети у фритюрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)