
Хрусткі сирні пиріжки
Смачні, м'які пиріжки з хрусткою скоринкою, усередині яких солененький сир фета з м'ятою. У начинку також за смаком можна додати будь-яку свіжу зелень. Але м'яту виключати не варто, вона надає особливий аромат звичайним пиріжкам. Подавати їх краще теплими, буде набагато смачніше. Якщо ви прагнете внести щось своє в рецепт, то прийміть до уваги наступні поради. По-перше, як «родзинку», можна додати кунжутне насіння. Для цього перед тим, як ставити пиріжки в духовку, змастіть їх поверхню збитим яйцем і посипте кунжутом. Тоді у пиріжків буде блискуча поверхня із золотистим насінням. Також не найгіршим варіантом буде присипати пиріжки дрібно тертим сиром і дати йому гарненько підрум'яниться.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
450 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
200 г.
М'ята свіжа пучок 50г
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Етапи приготування
01
М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати сир фета, яйця, м'яту і подрібнити все в блендері до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C.
02
Тісто повністю розморозити (якщо воно заморожене). Тонко розкачати тісто і розрізати на прямокутники (18 х 8 см). Змастити тісто вершковим маслом, в кут кожної смужки покласти третину начинки і скрутити трикутником. Викласти пиріжки на деко, застелене пергаментним папером, і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)