
Вершково-грибний соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 склянки
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
3 ст. л.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Спеція Базилік сушений
1 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0,5 ч. л.
Прованські трави Auchan 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю дрібно порізати.
02
На соняшниковій олії підсмажувати цибулю до прозорості, додати подрібнений часник і гриби. Готувати ще 5-7 хвилин, а потім влити вершки.
03
Розчинити крохмаль у холодному молоці і влити в грибний соус. Посолити, всипати тертий пармезан, мускатний горіх, базилік, трохи уварити, щоб вийшов густий соус. Готовий соус посипати прованськими травами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)