
Кукурудзяний суп
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза свіжа 2шт
4 шт.
Цибуля
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Зелень мікс 100г
40 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.
02
Лук очистити, дрібно порізати.
03
Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.
04
З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.
05
Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.
06
Посолити і поперчити за смаком.
07
Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.
08
При подачі полити суп олією із зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)