
Кавові маффіни з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Кава розчинна 70г
15 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно з цукром, кавою, сіллю, ваніллю і корицею. Окремо збити яйця з розм'якшеним вершковим маслом. Додати в масляну суміш молоко і ще раз збити.
02
У суху суміш, збиваючи міксером, додавати молочну. Духовку розігріти до 190°C. Формочки для маффінів на 2/3 наповнити тістом. Поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Готові маффіни полити розтопленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)