
Кавовий пиріг із апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Апельсин
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
30 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Збити білки з дрібкою солі.
02
Розм'якшене вершкове масло змішати з цукровою пудрою.
03
Отриману масу додати до білків. Туди ж додати каву і борошно.
04
Перемішати масу до однорідності.
05
Апельсин порізати на напівкруглі скибочки.
06
Форму для випікання змастити соняшниковою олією, полити медом, зверху розкласти в один шар нарізаний апельсин.
07
Зверху акуратно викласти тісто і поставити на 40 хвилин в заздалегідь розігріту до 180°C духовку.
08
Трохи остудити кавовий пиріг і перевернути форму на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)