
Цитрусовий тархун
«Тархун» в Радянському Союзі - це солодкий безалкогольний газований прохолодний напій зеленого кольору. Виготовлявся він з води, лимонної кислоти, цукру і екстракту естрагону. До речі, винайдений був напій "Тархун" в 1887 році тифлісським аптекарем Митрофаном Лагідзе, який здогадався додавати в газовану воду екстракт кавказького естрагону ( тархуну ). Вперше в масовий продаж в СРСР напій вступив у 1981 році. Рослина тархун - корисна і містить каротин, аскорбінову кислоту, кумарин. У свіжих листках знаходяться вітаміни В1, В2, А, С, мінеральні речовини: магній, калій, фосфор, залізо, смоли, гіркоти, дубильні речовини. Приготуйте сьогодні своїми руками цей чудовий напій.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Лимон
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Лайм
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Тархун ретельно промити, порвати великими шматками.
02
У мисці змішати 0,5 склянки кип'яченої холодної води, сік лимона, лайма і 1 ст. л. цукру. Подрібнити блендером. Процідити сік і віджати зелень.
03
Розбавити приготовлений сік холодною кип'яченою водою до необхідної консистенції, при необхідності додати цукор. При подачі додати в склянку лід, гілочку м'яти і 0,5 ч. л. меду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)