
Шоколадне суфле "День і ніч"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стійка крем-фарба Wellaton-Темний шоколад 4/0
100 г.
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
М'ята 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
02
Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Залишити охолоджуватися.
03
Розтопити окремо білий і чорний шоколад. Залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
04
Вершки збити з цукром.
05
Вершки розділити на дві частини. В одну додати білий шоколад і половину желатину. Добре перемішати.
06
В іншу частину додати темний шоколад. Додати желатин, який залишився і перемішати.
07
Розкласти в креманки, поклавши з одного боку біле суфле, з іншого - темне. Поставити в холодильник на 5-6 годин. За бажанням, прикрасити м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)