
Шоколадний крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
600 мл.
Борошно 7 1кг
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,25 упаковки
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
80 г.
Горіхи Мигдаль 150г
за смаком
Етапи приготування
01
У 100 мл. молока влити жовтки і засипати борошно, ретельно перемішати.
02
Молоко, яке залишилось, закип'ятити з цукром і ванільним цукром, додавши в нього молоко з жовтками й борошном і розтоплений шоколад. Постійно мішати, варити крем на водяній бані до тих пір, поки він стане не дуже густий.
03
Коли крем перестане густіти, слід поставити посудину, де він знаходиться, в прохолодну або холодну воду, продовжуючи помішувати крем, щоб зверху нього не утворилася плівка. Після цього крем слід накрити кришкою. Поставити в холодильник остигати.
04
Остиглий шоколадний крем розлити по склянках і прикрасити зверху січеними горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)