
Шоколадне печиво з гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
10 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сода харчова 500г
10 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Гранат еліт
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще трохи збити. Змішати просіяне борошно, дріжджі, розпушувач і соду.
02
Змішати яєчно-масляну суміш з борошняною. Шоколад подрібнити в крихту і додати в тісто. Додати в тісто зерна граната. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою, поставити в духовку і випікати близько 13-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)