
Шоколадний пиріг з малиною без випікання
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
300 г
Печиво пісочне
300 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Масло вершкове домашнє
50 г
Цукрова пудра Aro 250г
30 г
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Малина
120 г
Етапи приготування
01
Шоколад наламати кубиками, скласти в миску і влити 100 мілілітрів вершків. Розтопити на водяній бані.
02
Печиво наламати і покласти в чашу блендера, подрібнити в крихту. Додати розм'якшене вершкове масло. Всипати какао-порошок і додати одну четверту частину розтопленого шоколаду. Змолоти в однорідну масу.
03
Застелити харчовою плівкою форму для пирога діаметром 25 сантиметрів або 2 форми по 15 сантиметрів. Викласти у форму масу з печива і утрамбувати, сформувавши невеликі бортики. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.
04
100 мл. вершків збити з 40 г. цукрової пудри до м'якої піни.
05
Змішати вершки з рештою розтопленого шоколаду.
06
Викласти шоколадно-вершкову масу в застиглі «кошики» з печива, розрівняти. Покласти пиріг в холодильник ще на 30 хвилин. Зверху викласти малину і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)