
Шоколадний торт з шоколадним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
125 г.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Пудра цукрова Aro 500г
200 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло (150 грам) збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем і какао (75 грам). Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 170. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити у духовку. Випікати корж для торта близько 25 хвилин. Потім дістати і розрізати на два коржі.
03
Цукрову пудру з какао просіяти. Додати розм'якшене масло (100 грам) і збити в дуже пишну масу. Між двома коржами викласти крем і скріпити їх. Обмастити торт кремом і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)