
Курка з ананасами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 зубчика
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
60 мл.
Ананас Hame кільця 580мл
450 г.
Лайм
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Куряче філе Алан варено-копчене
600 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Етапи приготування
01
Почистити часник і дрібно нарізати, додати мелений імбир, перець чилі, сіль і добре розтерти в ступці до отримання пастоподібної консистенції. Додати соняшникову олію (45 мл.) і ретельно все перемішати, щоб вийшов маринад.
02
Куряче філе нарізати поперек волокон смужками товщиною 2 см. Скласти в миску, додати маринад.
03
Перемішати, щоб м'ясо було рівномірно покрито маринадом і залишити на годину в прохолодному місці.
04
Ананас очистити і нарізати кубиками.
05
На розігріту сковороду налити столову ложку соняшникової олії (15 мл.), покласти цукор і вичавити сік лайма.
06
Гріти на середньому вогні до розчинення цукру.
07
На сковороду покласти м'ясо разом з маринадом, ретельно перемішати.
08
Додати ананас, перемішати і готувати під кришкою на середньому вогні 5 хвилин, поки курка не буде готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)