
Курка з ананасами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 зубчика
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
60 мл.
Ананас Hame кільця 580мл
450 г.
Лайм
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Куряче філе Алан варено-копчене
600 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Етапи приготування
01
Почистити часник і дрібно нарізати, додати мелений імбир, перець чилі, сіль і добре розтерти в ступці до отримання пастоподібної консистенції. Додати соняшникову олію (45 мл.) і ретельно все перемішати, щоб вийшов маринад.
02
Куряче філе нарізати поперек волокон смужками товщиною 2 см. Скласти в миску, додати маринад.
03
Перемішати, щоб м'ясо було рівномірно покрито маринадом і залишити на годину в прохолодному місці.
04
Ананас очистити і нарізати кубиками.
05
На розігріту сковороду налити столову ложку соняшникової олії (15 мл.), покласти цукор і вичавити сік лайма.
06
Гріти на середньому вогні до розчинення цукру.
07
На сковороду покласти м'ясо разом з маринадом, ретельно перемішати.
08
Додати ананас, перемішати і готувати під кришкою на середньому вогні 5 хвилин, поки курка не буде готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)