
Курка з брюссельською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Сидр Auchan Яблучний 5,4% 1л
50 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Капуста Брюссельська швидкозаморожена Хорека Групп
400 г.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі грудки посолити, поперчити, підсмажити на добре розігрітій оливковій олії протягом 3-4 хвилин. Запекти м'ясо в духовці, розігрітій до 200°C протягом 10 хвилин.
02
У каструлю влити 150 мл. бульйону і сидр, довести до кипіння, зменшити температуру і проварити 4 хвилини.
03
До отриманого соусу додати гірчицю, 1 ст. ложку вершкового масла і нарізану петрушку.
04
На сковорідці розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і столову ложку оливкової олії. Обсмажити брюссельську капусту. Посолити і поперчити за смаком. Долити бульйон, що залишився, накрити кришкою і варити 5 хвилин.
05
Готову запечену курку подавати з соусом і брюссельською капустою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)