
Салат із курки з картоплею, зеленим горошком та горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
50 г.
Зелень мікс 100г
50 г.
Філе куряче
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Селера стебло
100 г.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе помити, відварити в підсоленій воді і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити шматочки на оливковій олії. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити і нарізати кубиками. Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити овочі. За смаком додати перець і сіль. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Помідори помити і нарізати кубиками. Зелень помити і просушити. Горіхи подрібнити в блендері з йогуртом і зеленню. У миску скласти овочі, м'ясо, горошок, додати соус, сіль, перець і все обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)