
Паштет із курячої печінки з гранатовим желе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цибуля ріпчаста молода
100 г.
Морква
100 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
250 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Желатин Добрик 15г
5 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю почистити від лушпиння та дрібно порізати. Моркву промити і натерти на крупній тертці.
02
На сковороді розтопити столову ложку вершкового масла.
03
Печінку порізати великими шматочками й обсмажити на сковороді. Приблизно по 3 хвилини на кожну сторону.
04
Додати цибулю, моркву і добре перемішати. Смажити ще 15-20 хвилин до повної готовності печінки і м'якості овочів.
05
Потім за смаком посолити і поперчити, посипати мускатним горіхом. А слідом влити в сковороду вершки.
06
Зменшити вогонь і тушкувати протягом 3-5 хвилин.
07
Потім сковороду зняти з вогню і весь вміст перекласти в комбайн. Туди ж додати решту вершкового масла.
08
Все подрібнити в однорідну масу. Рідкий паштет перекласти в глибоку ємність не до самого верху. Ємність поставити в холодильник на 30 хвилин для охолодження і загущення.
09
Для желе необхідно: залити желатин гранатовим соком і залишити настоюватися на хвилин 10.
10
Потім підігріти на невеликому вогні до 30-40 градусів, перемішати, щоб желатин розчинився. Остудити.
11
Вийняти паштет з холодильника і акуратно залити його отриманою сумішшю.
12
Знову поставити ємність в холодильник години на 4, щоб желе повністю застигло.
13
Паштет добре їсти на хлібі або просто так.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)