
Бульйон з курки з вермішеллю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г.
Цибуля
1-2 шт.
Морква
1-2 шт.
Картопля фасована
3-5 шт.
Макарони Pantanella Filini 500г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
Курку вимити й нарізати шматочками.
02
Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.
03
Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.
04
Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.
05
Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
06
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.
07
Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.
08
Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)