
Вишневий кекс на сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
350 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Сметана ХМЗ 20%
200 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Вишні упаковка 500г
600 г
Лимон
30 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Вишню вимити, перебрати, видалити кісточки. Посипати вишню 3 столовими ложками цукру і збризнути коньяком. Прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
02
Збити яйця з рештою цукру до білого кольору. Додати розм'якшене вершкове масло і знову збити.
03
Додати сметану, цедру чверті лимона і добре перемішати.
04
Високу і довгу форму для кексу змастити вершковим маслом або викласти в неї папір для запікання. Помістити у форму тісто. Зверху помістити вишню без соку.
05
Випікати кекс з вишнею в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 50-60 хвилин. Перевіряти готовність дерев'яною зубочисткою, вона повинна виходити з кексу сухою, без налиплих крихт тіста.
06
Готовий кекс охолодити у формі. Подавати теплим або остиглим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)