
Сирний суп з креветками і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
400 г
Морква
1 шт.
Креветки 90/120
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Зелень мікс 100г
40 г
Картопля фасована
500 г
Часник
1 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Еко Італійські трави 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Часник і цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Моркву помити і очистити, нарізати дрібними кубиками. Часник, цибулю і моркву обсмажити на сковороді до м'якості.
02
Плавлений сир натерти. У киплячій воді розплавити натертий сир, додаючи його потроху і постійно помішуючи, щоб сир не схопився грудками. Додати сіль і спеції за смаком.
03
Картоплю помити і очистити, нарізати кубиками. У сирний бульйон додати картоплю. Варити до готовності картоплі.
04
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Коли картопля звариться, зняти суп з вогню і додати обсмажені овочі і зелень. Креветки очистити і в окремій мисці залити невеликою кількістю готового гарячого супу. Дати постояти 3 хвилини і додати в тарілку з супом перед подачею на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)